Yoga en gezonde levensstijl!

26 mei 2018

Ik kom net terug uit Londen en wat heb ik daar een fantastisch congres bijgewoond van dōTERRA. Wat heb ik genoten. Wat een mooi bedrijf en wat een geweldige producten. Wat bof ik toch dat ik hiermee in aanraking ben gekomen en er voor mezelf mee aan de slag ben gegaan. Al snel werd ik enthousiast en wilde ik er meer mee gaan doen. Ik wil zo veel mogelijk mensen er mee kennis laten maken. Wat zou het goed zijn als iedereen op z’n minst een natuurlijk medicijnkastje heeft met de producten van dōTERRA. Want het werkt echt heel goed!

Mijn leven staat al 30 jaar intensief in het teken van natuurlijke gezondheid!  In het begin nadat mijn milt er uit was gehaald heb ik vele antibioticakuren gehad maar raakte ik alleen maar verder van huis. Ik kreeg steeds meer klachten, werd o.a. steeds intenser vermoeid en had constant bijholte ontstekingen. De medische wereld kon niks voor mij betekenen. Leer er maar mee leven kreeg ik te horen. Daar kun je dan zo weinig mee en je voelt je niet gehoord en begrepen.

De antibiotica was in ieder geval niet de goede weg. Ik moest wat anders! Ik heb echt van alles geprobeerd, tienduizenden euro’s uitgegeven afgelopen 30 jaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het geprobeerd want ik voelde mijn lichtje steeds verder doven. Ik moest wel want ik voelde me ten einde raad. Ik heb tijden gekend dat ik nauwelijks nog wat kon en net zo beroerd en gesloopt naar bed ging dan dat ik er uit kwam. Ik kon niet meer slapen, voelde mij ontzettend beroerd, had constant hartkloppingen etc. Als ik keelpijn had werd het gelijk een keelontsteking en dan ging mijn lichaam enorm te keer.

Na 12 jaar kwam ik op het pad van bewustwording Yoga, Meditatie, ademoefeningen, gezond puur eten en persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft me enorm geholpen. Ik ging met kleine stapjes vooruit. Ik kreeg vertrouwen dat het goed zou komen. Hierdoor ben ik niet kopje onder gegaan en kon ik al een stuk beter functioneren.  Ik wist dat dit nog een tijd zou duren…………… maar zoooooooooo lang. Nee, dat had ik niet verwacht. Toch kinderen gekregen, toch yoga lessen gaan geven (wat mij ook goed deed en waar ik energie van kreeg) en toch ook goede momenten had. Ik heb helaas de afgelopen 18 jaar nog heel vaak gehad dat het voor geen meter ging, ik vaak op bed lag en mijn beperkte energie alleen kon inzetten in de voorbereiding en geven van mijn yogalessen en datgene wat ik echt moest doen in het gezin. Voor een sociaal leven had ik vaak echt geen energie.

Nu voel ik dat ik enorme stappen maak. En wat voel ik me op dit moment goed! Wat voel ik me blij! Ik ga er vanuit dat ik nu alleen maar vooruit ga op alle gebieden! Ik bruis eindelijk, wat heerlijk, nu heb ik de energie om verdere stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en ik wil veel meer mensen bereiken en verder helpen. Hoe? We zullen zien……..

Dit oa dankzij de Osteopaat die werkt op heel diep niveau mijn cellen te reinigen waardoor het zelfgenezende vermogen van mijn lichaam weer een boost krijgt.

Dankzij Balance Healing die werkt op mijn energie banen en doorbreken van bepaalde patronen.

En dankzij de enorme pure en sterk geconcentreerde etherische oliën van dōTERRA.

Wat ik voorheen ook innam, hoe gezond ik ook at, mijn darmen namen het niet op. De producten van dōTERRA helpen mij om mijn lichaam optimaal te voeden. Dit merk ik, dit voel ik!

Door mijn verleden weet ik als geen ander hoe het voelt om totaal uitgeput te zijn en zelfs dat is nog niet de juiste omschrijving! Hoe slopend het is als je lijf niet mee werkt. Hoe zwaar het geestelijk is. Hoe je tegen veel dingen aanloopt en ook vaak te maken krijgt met onbegrip. Ook daarmee moet je weer zien te dealen. De vinger naar de ander wijzen maakt je slachtoffer en als je iets niet moet willen is het om slachtoffer te zijn. Mijn ervaringen en groeiproces zie ik als waardevolle bagage die ik graag inzet om anderen verder te helpen in hun processen. Nu ik me veel energieker voel wil ik naast de yoga nog veel meer doen om mensen verder te helpen op hun levenspad. De producten van dōTERRA passen hier perfect bij.

Gezonde levenstijl hoort voor mij ook bij Yoga! Er valt zo veel onder Yoga! Yoga is zeker niet alleen de fysieke oefeningen.

Het is zo belangrijk dat iedereen beseft wat we allemaal zelf kunnen doen om onze gezondheid te verbeteren en gezond te blijven. We zijn hier zelf verantwoordelijk voor! Deze heb ik altijd wel genomen maar er was iets goed fout gegaan na het verwijderen van mijn milt. Ik ben altijd blijven geloven, heb nooit opgegeven, ondanks dat ik honderden keren mijn kop heb gestoten en teleurgesteld was dat het weer mij niet echt verder bracht.

Als ik om me heen kijk zie ik dat we veel te makkelijk pillen innemen, troep in ons lichaam gooien, bewerkt eten tot ons nemen, weinig bewegen, veel stress hebben, te zwaar zijn, te weinig slapen, te veel alcohol drinken, roken etc. Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke klachten, zitten we niet lekker in ons vel, worden we ziek en komen we in een neerwaartse spiraal terecht. De hoofdoorzaak is dat we de verbinding met onszelf kwijt zijn en daardoor ook met de natuur die oh zo belangrijk voor ons is om daar goed mee om te gaan.

Dit is toch niet wat je wilt?

Wil jij in je kracht staan, blij zijn, gezond zijn, veel energie hebben, doen wat je leuk vindt, genieten, je eigen leven creëren en je gelukkig voelen?

Jij hebt zelf de sleutel in je hand! En je hoeft hem alleen maar om te draaien. Ik wil je graag helpen om de beste versie van jezelf te ontdekken/te worden door middel van Yogalessen, Meditaties, Ademoefeningen, Coaching en nu ook met de natuurlijk krachtige en pure oliën/producten van dōTTERA!

Liefs Audrey