Rob Gerrits als ademcoach wil hij zijn ervaring met jou delen

“Het is mijn passie om jouw te laten ervaren dat je meer bent dan je lichaam zonder je hiervoor allerlei spirituele wegen hoeft te bewandelen. Gewoon het simpel volgen van je eigen ademhaling op een wijze die ik de verbonden ademhaling noem is voldoende om je te laten ervaren dat jij meer bent dan wie je denkt te zijn. En dit eenmaal ervaren maakt dat je anders in het leven gaat staan. Toen ik 5 jaar geleden voor het eerst in contact kwam met deze manier van ademen was ik meteen verkocht. Ik had zoveel energie ervaren in mijn lichaam dat voor mij meteen duidelijk was dat ademen voor mij de sleutel was voor verdere persoonlijke groei. Inmiddels heb ik al vele mensen met hun eigen ademstroom mogen verbinden. Leuk, dankbaar, inspirerend en fascinerend werk. Iedere ademsessie weer!  Ik wens ook jou deze ervaring toe.”

Ik ben vader van 3 jongens en partner van Audrey. Geïnspireerd door yoga, meditatie, diverse bewustzijnstrainingen en verlichte personen zoals Sri Vasudeva, Moeder Amma en Moeder Mera proberen wij als gezin bewust(er) te leven. Circa 10 jaar geleden zijn wij Yogacentrum in Balans gestart.  Een mooie, geborgen, knusse plek, met een goede energie waar met liefde en passie Yoga, ademsessies en coaching wordt gegeven.

Ik combineer mijn praktijk als gecertificeerd ademcoach (Breathfulness) met die van een commerciële functie in het bedrijfsleven. Iedere dag weer een mooie uitdaging om bij de juiste ademhaling te blijven.