Etherische olie: het ultieme antwoord van moeder natuur!

Ik ben erg enthousiast over de etherische oliën van dōTERRA en gebruik deze oliën tijdens de yogalessen, zodat ze op fysiek en emotioneel gebied hun werk kunnen doen. In de les geef ik kort uitleg over de olie die ik voor die les in de diffuser heb gestopt.

Je kunt met proefdoseringen de etherische oliën ook thuis uitproberen. Mocht je net zo enthousiast worden als ik, dan kun je bij mij flesjes bestellen. Daarnaast organiseer ik samen met mijn vriendin Arlette de Vos informatie avonden waar wij ingaan op alles wat je wilt weten over deze fantastische oliën.

Waarom dōTERRA bij yogacentrum in Balans?

Via een kennis werd ik gewezen op deze oliën, waar zij ontzettend enthousiast over was. Ik ging me erin verdiepen en opvallend was dat ik niets anders dan positieve berichten over de producten van dōTERRA tegenkwam. dōTERRA houdt zich constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten waardoor deze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Verder werkt dōTERRA samen met lokale boeren en producenten volgens de principes van fairtrade zijn de producten 100% zuiver en onverdund, vrij van synthetische middelen, conserveringsmiddelen en pesticiden. Om dit allemaal te kunnen garanderen en de kwaliteit hoog te houden wordt de samenstelling continu gecontroleerd.

Ik houd van natuurlijke producten en ook om bij fysieke klachten dit op een natuurlijke manier aan te pakken en op te lossen. Aangezien mijn lichaam nog genoeg ondersteuning kan gebruiken ben ik dōTERRA gaan gebruiken en raakte al snel enthousiast. Inmiddels behandel ik mezelf, mijn gezin en diverse deelnemers van mijn yogalessen met de etherische oliën.
Uit ervaring kan ik inmiddels zeggen dat de oliën van dōTERRA echt helpen fysieke klachten op te lossen.

Als je meer wilt weten neem contact met mij op.

Volg online lessen en inspiratie

Laat je inspireren door DōTERRA