Audrey Mannie: een gepassioneerd yogadocente

‘Mijn passie is jou te inspireren, jouw bewustzijn te vergroten en je te helpen weer in je kracht te komen. Ik vind het fantastisch om mijn steentje bij te dragen aan een gezonder, gelukkiger en bewuster leven! Samen het pad van bewustwording te bewandelen is zo veel krachtiger en fijner dan alleen!’

Doordat op jonge leeftijd mijn milt verwijderd is door een enorme bloeding, heb ik daarna vele lichamelijke klachten gekregen (waaronder ME/CVS =chronische vermoeidheid, chronische voorhoofdsholte ontsteking, PMS, slapeloosheid et cetera) waardoor ik niet meer kon werken en sporten. In 1998 ben ik daardoor yoga gaan beoefenen. Ik werd langzaam steeds bewuster van mijn lichaam. Toen ik al 12 jaar flinke gezondheidsproblemen had, kwam ik pas echt op het pad van bewustwording, waardoor ik stap voor stap een beetje meer energie kreeg, klachten verminderden en sommige klachten zelfs verdwenen! Door yoga, ademhalingsoefeningen (pranayama), pure voeding, meditatie en een positieve instelling kwam er verandering in mijn gezondheidsproblemen.

Nu kan ik gelukkig weer actief zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik de drive gekregen om anderen te inspireren en te begeleiden naar een gelukkiger en gezonder leven. Dit doe ik sinds 2005 door het geven van yogalessen en sinds 2006 in mijn eigen yogacentrum, maar ook door coaching, workshops en door natuurlijke ondersteuning van de vele pure bio oliën van dōTERRA.

Naast de Hatha yoga opleiding heb ik verschillende bewustzijnstrainingen gevolgd en volg ik regelmatig bijscholingstrainingen en workshops. Gedurende twee jaar heb ik Iyengar yogalessen in Oosterhout gevolgd. Daarnaast heb ik de Anusara Immersion en Teachertraining afgerond. In 2015 kwam ik in aanraking met Kundalini yoga, ik was meteen onder de indruk van het effect en de energie die ik na afloop voelde. Ik heb de Kundalini yoga opleiding gevolgd; een mooie aanvulling voor verdieping in mijn eigen ontwikkeling en voor mijn cursisten die een stapje dieper willen gaan.

Mijn grootste inspirator is mijn leraar Sri Vasudeva uit Trinidad. Ik ben daar verschillende keren op de ashram geweest. Jaarlijks komt Sri Vasudeva naar Nederland; dan volg ik zijn trainingen. Ook spiritueel leraar Mooji vind ik geweldig. Elk jaar ga ik naar Moeder Amma als zij in Nederland is om even in haar energie te kunnen zijn.